Jedinstvena formula – Teeth Whitening Gel

Intheline Teeth Whitening Gel je jedinstven gel za izbjeljivanje zubi sa 100% prirodnim sastojcima, koji ne oštećuju zubnu caklinu. Aktivan ugljen kokosovih ljuskica te kokosovo ulje nježno ali učinkovito uklanjaju mrlje sa zubiju i vašem osmijehu vraćaju prirodan, bijeli sjaj. Njegova je formula posebno oblikovana na temeljima stare ayurvedske prakse mućkanja ulja u ustima te se temelji na jednostavnim prirodnim, visokokvalitetnim sastojcima.

Pri razvoju gela firma INTL bila je svjesna da većina tradicionalnih proizvoda za izbjeljivanje zubiju sadrži vodikov peroksid, koji ozbiljno oštećuje caklinu, čime se jačina zubi vremenom smanjuje, jača osjetljivost zubi i zubi postaju podložniji novim mrljama. Zato smo pri razvoju formule Intheline Whitening gela odlučili koristiti potpuno prirodne i neabrazivne sastojke, koji su nježni prema caklini i njeguju cijelu usnu šupljinu, uklanjaju nečistoće i bakterije i brinu za opće zdravlje zubi. Dugoročna upotreba tako jača caklinum uklanja zubne naslage i spriječava njihov ponovni nastanak.

 

Najvažnije kod formule Intheline Teeth Whitening gela je:

  • da ne sadrži vodikov peroksid,
  • ne šteti caklini i ne uzrokuje preosjetljivost zubi
  • da nježno, ali učinkovito čisti zube
  • da uklanja i spriječava pojavu novih zubnih naslaga
  • da su sastojci 100% prirodni
  • da sadrži kokosovo ulje, koje ima antibakterijska i njegujuća svojstva
  • da sadrži aktivan ugljen kokosovih ljuskica, koje na sebe uspješno vežu nečistoće
  • da ima ugodan okus i praktičan je za upotrebu.

Zašto gel, a ne prah ili pasta?

Gel je zubima prirodniji oblik, jer je najmanje abrazivan, ne uništava caklinu, uz to na sebe uspješno veže bakterije, koje nakon mućkanja gela u ustima ispljunemo te tako uklonimo iz organizma. Također temeljito čisti dijelove zubne šupljine, koje četkanjem zubi ne možemo očistiti. Sigurna je alternativa grubim prepratima s peroksidom, praktičan za upotrebu i prijemjeren je i za osobe s aparatićima i trudnice.

Intheline Teeth Whitening Gel omogućuje najbolje rezultate te je uz to praktičniji za korištenje od praška, koji su nespretni za rukovanje i znaju prouzročiti pravi nered u kupaonici. Gel jednostavno istisnete u usta, mućkate, ispljunete i nasmiješite se!

Sastojci koji se nalaze u gelu za izbjeljivanje zubi InTheLine Teeth Whitening

Aktivan ugljen kokosovih ljuskica

Aktivan ugljen kokosovih ljuskica se od običnog, medicinskog aktivnog ugljena razlikuje po tome što nastaje sagorijevanjem na skoro 1x višoj temperaturi (1700 stupnjeva Celzijevih), pri čemu nastane fini prah, koji lako apsorbira bakterije i nečistoće, ali ne oštećuje caklinu. Aktivan ugljen kokosovih ljuskica uklanja mrlje, koje su posljedice pušenja, pijenja kave, vina i voćnih sokova, uklanja zubne naslage i spriječava njihov ponovni nastanak.

Kokosovo ulje

Kokosovo ulje se u ayurvedskoj medicini stoljećima koristi za mućkanje u ustima, jer ima protuupalna i antibakterijska svojstva, jača caklinu, pomaže u zadržavanju zubi i usne šupljine zdravima, veže na sebe bakterije, koje su odgovorne za nastanak karijesa te mućkanjem u ustima iz tijela izbacuje toksine.

Oba sastojka, zajedno s eteričnim uljima, tvore potpuno prirodni gel, koji nježno veže nečistoće i bakterije te brine o blještavo bijelom osmijehu i svježem dahu!