Jedinstvena formula  – Splash Mask

Intheline Splash Mask je potpuno inovativan proizvod za njegu lica na europskom tržištu, koji je namijenjen spriječavanju prijevremenog starenja. Njegova funkcija je pojednostaviti svakodnevnu njegu lica, jer se radi o kombinaciji sredstva za čišćenje lica i maske za lice u jednom.

Ideja Intheline Splash Mask temelji se na starinskoj korejskoj metodi višekratnog ispiranja lica s vodom. Korejanke već stoljećim lice svaki dan čiste vodom (čak i po sto puta), jer vjeruju da je to najbolja metoda protiv starenja lica. Vodi, s kojom umivaju lice, dodaju razne blagotvorne sastojke, uz koje ovaj ritual postaje blagotvoran za kožu. Intheline Splash Mask sjedinjuje ovaj stari korejski ritual sa znanosti o prirodnoj kozmetici te sa svojom inovativnom formulom spriječava rano starenje i uklanja najčešće probleme s kožom, kao što su masna koža, akne, neravnomjeran ten, crvenilo, itd.

Intheline Splash Mask sadrži 12 % alfa hidroksi kiseline (AHA) ili mliječne kiselin i visokokoncentiranu hijaluronsku kiselinu, koja nježno otklanja odumrle stanice kože, uklanja nečistoće, zateže kožu i uklanja nepravilnosti. Učinak splash maske osjeća se nakon prve upotrebe, a redovita upotreba spriječava rano starenje i pojavu nepravilnosti na koži te kožu ostavlja zdravom, blistavom i zategnutom. Intheline Splash Mask pojednostavljuje dnevnu njegu kože, jer objedinjuje više beauty tretmana u jedan jednostavan korak.

Maska je primjerena svim tipovima kože.

Sastojci koje možete naći u InTheLine Splash Mask

12 % AHA kiselina (mliječna kiselina)

Glavni aktivni sastojak Intheline Splah Mask je 12% alfa hidroksi kiselina (mliječna kiselina), koja znanstveno dokazano učinkovito uklanja odumrle stranice kože te tako djeluje kao blagi piling i stimulira obnovu epiderme, ostavljajući kožu sjajnijom, ten ravnomjernim te ublažava znakove starenja.

Hijaluronska kiselina

Drugi aktivni sastojak Intheline Splash Mask je hijaluronska kiselina, koja je pozata po tome što najbolje hidratizira kožu. Njena funkcija je sprječavanje kože da izgubi vlažnost i popravljanje štete nastale prekomjernim izlaganje suncu, dok istodobno zaglađuje bore, zbog čega koža djeluje vidno mlađom i sjajnijom.

Eterično ulje lavande

Lavanda je primjerena za njegu svih tipova kože. Ima antispetičke i antibakterijske značajke i odlično kontrolira djelovanje žlijezdi lojnica kod kože sklone aknama. Lavanda se koristi i za njegu osjetljive kože, jer smiruje i obnavlja suhu kožu te potiče njenu cirkulaciju.

Eterično ulje naranče

Naranča je prava zaliha vitamina C, koji pomaže pri detoksikaciji kože, čisti ju, vlaži i štiti od isušivanja. Potiče nastajanje vlastitog kolagena, koji brine o elastičnosti kože. Naranča poboljšava nepravilnu kožu, sklonu aknama te ju čini napetijom, mekšom, čišćom i sjajnijom.

Eterično ulje mente

Menta sadrži visoke vrijednosti vitamina A, kožu čisti i uklanja upale. Sadrži salicinsku kiselinu i nježno odstranjuje odumrle stanice kože te pospješuje njihovu obnovu. Menta je primjerena i za suhu, osjetljivu kožu, kao i za masnu kožu, sklonu prištićima.

PH vrijednost proizvoda

Intheline Splash Mask ima pH vrijednost 3,6 što je optimalna pH vrijednost za proizvod s kiselinskim sastavom, jer povećanjem pH proizvoda smanjuje se vrijednost kiselinskog sadržaja, Niži pH također smanjuje vjerojatnost nadraženosti kože i svrbež.