Jedinstvena formula

Krema Intheline je razvijena na temelju znanstvenog istraživanja, kojeg su proveli znanstvenici Sveučilišta u Padovi, u Italiji. Pri razvoju kreme sudjelovali su stručnjaci s područja medicine i kirurgije, eksperimentalne medicine, nutricionisti i stručnjaci za farmaciju. Već nakon mjesec dana testiranja ustanovili su da je kod korisnica, koje su proizvod koristile na dnevnoj bazi, došlo do znatnog smanjenja obujma masnih naslaga na području bedara. Između ostalog, rezultati istraživanja su otkrili sljedeće: „Ustanovljeno je znatno smanjenje debljine površinskog sloja masti na području bedara noge kod ispitanica, koje su koristile kremu s glicerinskom kiselinom, u odnosu na bedra druge noge, na koju su ispitanice nanosile placebo kremu.“

Prilikom proizvodnje kreme poduzeće INTL koristilo je osnovne i bitne sastojke, koje su koristili znanstvenici Sveučilišta u Padovi. Dosljedno smo se držali omjera sastojaka koje su koristili prilikom istraživanja na Svečilištu u Padovi te smo napravili kremu koja sadrži 2,5% glicerinske kiseline ( sladić ), koji prema dobivenim rezultatima istraživanja dokazano topi podkožne masnoće. Uz to smo, uz sudjelovanje naših farmaceuta, kremi dodali druge sastojke, uz koje koža postaje sjajnija, napetija i mirisna. Razlika je… Korisnice u istraživanju koristile su kremu, u malim količinama, jednom dnevno. Predlažemo korištenje Intheline kreme 2 puta dnevno, nanoseći je na dijelove tijele gdje želite izgubiti masne naslage. U tubi se nalazi 100 ml kreme, koja je dovoljna za period od mjesec dana svakodnevne upotrebe, kada će kreme početi djelovati i topiti masne stanice.

Za zadovoljavajući rezultat predlažemo redovito korištenje kreme Intheline.

Sastojci, koje možete pronaći u kremi InTheLine

Licorice

Licorice (sladić, šećerni korijen) je zeljasta biljka, čije je stanište u Sredozemlju. Licorice aktivno snižuje kortizol, koje dodatno pomaže pri gubitku potkožnih masti. Važan je sastojak, koji se korištenjem Intheline Slimming kreme, unosi u potkožni sloj i utječe na razinu potkožnih masnih stanica i učinkovito smanjuje neželjene lokalne masti.

Rhodiola

Rhodiola je ruža, koja raste na najizoliranijim dijelovima svijeta, visoko u gorju. Posjeduje brojne zdravstvene učinke, između kojih djeluje i na proces gubitka potkožne masnoće, snižavanjem razine hormona kortizola, koji potkožne masne stanice sortira u predjelu bokova, bedara i stražnjice.

Citrusi

Ekstrakti citrusa na tijelo djeluju kao antioksidans i pomažu pri poboljšanju mikrocirkulacije krvi. To vašu kožu čini jačom i glađom. Citrusi uz to povećavaju razvoj keratina i bjelančevina na vašoj koži, što kožu također čini čvršćom, dok nanošenje kreme Intheline djeluje kao anticelulitno rješenje.

Ulje suncokreta i čempresa

Suncokretovo ulje zaustavlja isušivanje prirodne vlažnosti kože, istovremeno vlažeći kožu i smanjivajući površinsku napetost. Rezultat je povećanje elastičnosti kože. Sastojci kreme Intheline bogati su lecitinom, vitaminima A,D i E te nezasićenih masnih kiselina. Ulje čempresa smanjuje ljuštenje suhe kože i djeluje aromatski na kožu.