Upotreba Teeth Whitening Gela

Paket sadrži 14 vrećica s gelom, koji su dovoljni za 14 dana korištenja. Gel možete koristiti koliko želite, s obzirom na rezultate koje želite postići, jer je potpuno prirodan i siguran za upotrebu, brine o zdravlju zubi i ne oštećuje caklinu. Rezultati su vidljivi već nakon prvog korištenja, dok za najbolje rezultate preporučujemo svakodnevno korištenje kroz 14 dana.

Upotreba

Gel 1x dnevno istisnete iz ambalaže neposredno u usta te ga mučkate u ustima 5-15 minuta (duže mučkanje pospješuje absorbciju bakterija i daje bolje rezultate). Gel se u Vašim ustima povezuje sa slinom, što uzrokuje povećanje njegove količine, na što se potrebno naviknuti, ukoliko nemate iskustva sa žvakanjem ulja (tkz. Oil pulling). Nakon što završite s mučkanjem, sadržaj ispljunite u koš za smeće ili wc školjku, isperite usta i iščetkajte ih na uobičajen način. Nakon toga ne preostaje Vam ništa osim uživati u svom blistavom osmijehu!

Upozorenje: gel zbog sadržaja aktivnog ugljena lako može uzrokovati mrlje na odjeći i namještaju, stoga preporučujemo da ga ispljunete u koš za smeće ili wc školjku te pazite da sadržaj vrećice ne dođu u doticaj s odjećom ili tapiciranim namještajem.

 

Mnenja uporabnic

Ni mnenj.