Upotreba Teeth Whitening Gela

Paket sadrži 14 vrećica s gelom, koji su dovoljni za 14 dana korištenja. Gel možete koristiti koliko želite, s obzirom na rezultate koje želite postići, jer je potpuno prirodan i siguran za upotrebu, brine o zdravlju zubi i ne oštećuje caklinu. Rezultati su vidljivi već nakon prvog korištenja, dok za najbolje rezultate preporučujemo svakodnevno korištenje kroz 14 dana.

Upotreba

Gel 1x dnevno istisnete iz ambalaže neposredno u usta te ga mučkate u ustima 5-15 minuta (duže mučkanje pospješuje absorbciju bakterija i daje bolje rezultate). Gel se u Vašim ustima povezuje sa slinom, što uzrokuje povećanje njegove količine, na što se potrebno naviknuti, ukoliko nemate iskustva sa žvakanjem ulja (tkz. Oil pulling). Nakon što završite s mučkanjem, sadržaj ispljunite u koš za smeće ili wc školjku, isperite usta i iščetkajte ih na uobičajen način. Nakon toga ne preostaje Vam ništa osim uživati u svom blistavom osmijehu!

Upozorenje: gel zbog sadržaja aktivnog ugljena lako može uzrokovati mrlje na odjeći i namještaju, stoga preporučujemo da ga ispljunete u koš za smeće ili wc školjku te pazite da sadržaj vrećice ne dođu u doticaj s odjećom ili tapiciranim namještajem.

 

Mnenja uporabnic

Lucija Kontić
blogerica

Uz dodatnu asistenciju Intheline Cosmetics gela za izbjeljivanje zubi, smijem se di god i kad god stignem pa cak i na slikama za Instagram.

Željka Molnar
blogerica

Uz Intheline Cosmetics gel za izbjeljivanje zubi mogu bezbrižno ispijati kavu i smijati se sitnicama kojima se mi cure radujemo na zajedničkim druženjima. Nema ništa ljepše nego osjećati se voljeno, sretno i samopouzdano!

Elena Dizdar
model, Miss sporta 2015

Puno vas me pita kako to da imam tako blistavo bijeli osmijeh. 'Krivac' za to je Intheline Cosmetics gel za izbjeljivanje! Uvijek ga nosim sa sobom u džepu, za brze rezultate!