Upotreba

Kremu InTheLine nanosite na čistu kožu, na područje struka, bedara, bokova i stražnjice. Preporučujemo nanošenje proizvoda nakon tuširanja, jer je tada koža meka. Nakon brisanja ručnikom uklanjamo mrtve stanice i koža je pripremljena za nanošenje kreme. Njeni aktivni sastojci prodiru kroz kožu i pospješuju razgradnju masnih stanica.

Kako pravilno nanositi kremu Intheline?

Pravilna upotreba i nanošenje svih proizvoda je bitno za njihovo djelovanje. Kremu Intheline nanosite na područja gdje želite izgubiti neželjene centimetre, tako da je na kožu nanosite kružnim pokretnima, u smjeru kazaljke na satu. Kružite nježnim pritiskom, koji ne smije boljeti, ali istovremeno mora biti dovoljno jak da aktivni sastojci prodru kroz kožu i učinkovito djeluju na masne naslage. Pokreti neka budu jaki i polagani.

Važno je da se posvetite procesu nanošenje kreme ali i sami sebi. To je idealno vrijeme da odvojite par trenutaka za sebe i svoje dobro raspoloženje. Kružnim pokretima potaknut ćete cirkulaciju krvi i eliminirati toksine iz tijela unosom aktivnih sastojaka.

Koliko često koristiti kremu Intheline?

Za optimalne rezultate preporučuje se korištenje kreme dva puta dnevno, ujutro i navečer. Češća upotreba od preporučene nije potrebna, jer aktivna formula  pruža sve potrebne aktivne sastojke koji djeluju na razgradnju potkožnih masnih naslaga.

Kada dosegnete željene rezultate, za održavanje izgleda, preporučuje se korištenje Intheline kreme svaki drugi dan, ujutro i navečer.

 

Ivana Perić
Blogerica

Odbrojavanje do ljeta moze poceti, a da bi odbrojavanje bilo sto bezbriznije, danas sam pocela s testiranjem Intheline kreme za mršavljenje. Naravno, treba naglasiti da ne postoji carobna krema za topljenje kilograma, ali u kombinaciji sa tjelovjezbom i zdravom prehranom vjerujem da ce koji centimetar uskoro "nedostajati" Za 15-ak dana ...

Dórin Lucíja Bajzec
Fashion blogerica

Rezultati nakon dva tjedna korištenja Intheline kreme za mršavljenje su zadivljujući!Sada sam spremna za plažu i badiće 🙂

Maja Galba
Beauty blogerica

Lakše je misliti o pizza, kada imaš borca protiv celulita na svojoj strain. Hvala kremi Intheline na pomoći protiv neželjenih masnih naslaga.

Lucija Kontic
Blogerica

Prošlo je dva tjedna otkako sam počela koristiti InTheLine kremu za mršljavljenje. Centimetri sa struka su se tako brzo istopili da napokon stanem u one traperice koje već duže vrijeme čekaju na hrpi "kad smršam" . Prezadovoljna sam i nastavljam je koristiti i dalje 🙂