Upotreba

Kremu InTheLine nanosite na čistu kožu, na područje struka, bedara, bokova i stražnjice. Preporučujemo nanošenje proizvoda nakon tuširanja, jer je tada koža meka. Nakon brisanja ručnikom uklanjamo mrtve stanice i koža je pripremljena za nanošenje kreme. Njeni aktivni sastojci prodiru kroz kožu i pospješuju razgradnju masnih stanica.

Kako pravilno nanositi kremu Intheline?

Pravilna upotreba i nanošenje svih proizvoda je bitno za njihovo djelovanje. Kremu Intheline nanosite na područja gdje želite izgubiti neželjene centimetre, tako da je na kožu nanosite kružnim pokretnima, u smjeru kazaljke na satu. Kružite nježnim pritiskom, koji ne smije boljeti, ali istovremeno mora biti dovoljno jak da aktivni sastojci prodru kroz kožu i učinkovito djeluju na masne naslage. Pokreti neka budu jaki i polagani.

Važno je da se posvetite procesu nanošenje kreme ali i sami sebi. To je idealno vrijeme da odvojite par trenutaka za sebe i svoje dobro raspoloženje. Kružnim pokretima potaknut ćete cirkulaciju krvi i eliminirati toksine iz tijela unosom aktivnih sastojaka.

Koliko često koristiti kremu Intheline?

Za optimalne rezultate preporučuje se korištenje kreme dva puta dnevno, ujutro i navečer. Češća upotreba od preporučene nije potrebna, jer aktivna formula  pruža sve potrebne aktivne sastojke koji djeluju na razgradnju potkožnih masnih naslaga.

Kada dosegnete željene rezultate, za održavanje izgleda, preporučuje se korištenje Intheline kreme svaki drugi dan, ujutro i navečer.