Uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja:
ON LINE trgovinom upravlja INTI d.o.o.. Opći uvjeti poslovanja Vas obavezuju prilikom pristupanja on line kupnji INTHELINE. Stoga pažljivo i u cijelosti pročitajte uvjete poslovanja. Kod pristupa i naruđbe artikla na web stranici intheline-cosmetics.com posjetitelj se ne mora posebno registrirati, što korisničko iskustvo čini još ugodnijim. Do konačne provedbe narudžbe potreban je još samo jedan korak. Nakon izbora artikla te stavljanjem istog u košaricu, korisnik upisuje samo osnovne podatke. Ime i prezime, adresa, poštanski broj, država, broj telefona i e-mail adresa. Kupcu se tako olakšava sama kupnja, a davatelj usluga osigurava potpunu zaštitu osobnih podataka.

Pružatelj usluge obvezan je štiti podatke u skladu s Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti podataka (GDRP). Pružatelj usluge koristit će osoben podatke isključivo za potrebe ispunjavanja narudžbe, distribucije informativnih i marketinških materijala, ponuda, računa i ostalih nužnih komunikacijskih rješenja, poštujući namjeru i svrhu za koju su isti prikupljeni.

Osobni podaci korisnika nikada ni u kojoj situaciji neće biti predani neovlaštenoj osobi. Web stranica je opremljena certifikatima zaštite koji nude najviši stupanj zaštite prilikom prijenosa podataka. Korisnici mogu zahtjevati pregled, ispravak, ograničenje korištenja, brisanje ili transfer osobnih podataka e-mailom na intl@intheline-cosmetics.com. Korisnici mogu podnijeti  žalbu nadležnom tijelu ukoliko smatraju da se njihovi osobni podaci ne koriste sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka ili Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Preglednost i dostupnost informacija:
(U nastavku kratak pregled zakonodavca): Usluga će nastojati otkriti dostupne informacije kupcu/posjetiocu:

  • kontaktne podatke, koje kupcu/posjetiocu omogućuju brzu i učinkovitu komunikaciju (e-pošta, telefon),
  • važne informacije o sadržaju sastojaka kozmetičkog proizvoda (uključujući usluge nakon prodaje i garanciju ),
  • dostopnust proizvoda (svaki proizvod, koji je u ponudi na web stranici, bit će dostupan u prihvatljivom roku),
  • uvjeti dostave ili izvršenje usluge (način, mjesto, rok/vrijeme dostave),
  • sve cijene moraju biti jasno definirane i jasno mora biti prikazano da li je u cijenu uračunat PDV ili nije, te troškovi poštarine,
  • način plaćanja i dostava,
  • rok valjanost ponude,
  • rok, u kojem je još moguće odustati od narudžbe i uvjeti za prekid; te o tome koliko bi kupcu iznosila naknada za povrat proizvoda,
  • obavijest o tužbi, žalbi, uključujući i pristup svih informacija o osobi za kontakt s korisnicima.risnicima.

Zalihe i ponuda proizvoda:
Zaliha usluga je vrlo važna. U slučaju da proizvoda nema na lageru, također je jasno označeno.

Dostava i način plaćanja
Isporuka proizvoda INTI d.o.o. u Hrvatskoj pruža GLS d.o.o. Paket se isporučuje u roku 1-3 dana. U okviru suradnje, kupac proizvod ne plaća unaprijed, već ga plaća u trenutku isporuke (gotovinsko plaćanje). Za sve narudžbe troškovi dostave su besplatni. Isporuka van granica Hrvatske je moguća, plaća se 30Kn.

Cijene
U sladu sa zakonom o porezu na dodatnu vrijednost (PDV) nismo odgovorni za PDV u Hrvatskoj. Cijene uključuju porez na dodatnu vrijednost 22% koji se obračuna u Sloveniji (PDV). Ugovor o kupovini između ponuditelja i kupca je sklopljen onog trenutka kada kupac potvrđuje svoju narudžbu (kupac dobiva e-mail o statusu “narudžba potvrđena”). Od tog trenutka sve cijene i ostali uvjeti koji se odnose na ponuditelja i kupca, su završeni.

Promotivni kodovi:
U sklopu promotivnih akcija je moguće da ponuditelj kupcu pošalje promotivni kod. Datum stupanja na snagu i svrha promocijske kode ponuditelj će jasno razložiti. U slučaju nejasnosti korištenja promotivnih kodova kupac ponuditelju može poslati e-mail sa postavljenim pitanjem na e-mail adresu: intl@intheline-cosmetics.com.

OTKAZIVANJE NARUČENOG PROIZVODA Otkazivanje: odmah nakon poništenja narudžbe:
Kupac preko e-maila obavještava ponuditelja o otkazivanju narudžbe. Otkazivanje nakon što je paket uručen: kupac ima 30 dana vremena da vrati paket. Kupac sam snosi troškove povratne poštarine. U slučaju da ponuditelj kupcu pošalje krivi proizvod, troškove poštarine snosi ponuditelj. Proizvod se vrača na adresu INTI d.o.o., za koje tvrtka GLS Croatia d.o.o. obavlja kurirske usluge u Hrvatskoj.
Adresa za povrat proizvoda:
INTI d.o.o.
Breg 23
8000 Novo mesto

Komunikacijski kanali:
Ponuditelj će kupca kontaktirati putem elektronične pošte  e- mail) i/ili putem SMS-a. Poruke će sadržavati sljedeće elemente:
jasno i nedvosmisleno će biti označena kao reklama,
pošiljatelj će biti jasno označen,
razne akcije i promocije bit će označene kao takve,
jasno će biti predstavljen način odjave od primanja reklama
Zahtjev korisnika da ne želi primati reklamne poruke, ponuditelj će posebno poštivati.

Intelektualno vlasništvo:
On line trgovina intheline-cosmetics.com, podaci, slike, članci, grafika i video zapisi na web stranici, zaštićeni su autorskim pravima i ne mogu se koristiti bez prethodnog pismenog dopuštenja od strane INTI d.o.o. Poslodavac poštuje zakon o sigurnosti potrošača. U slučaju rješavanja prigovora, ponuditelj će dodijeliti odgovornu osobu koja će razmotriti primjer žalbe/spora. Kupac se u slučaju bilo kakvih primjedbi obraća na intl@intheline-cosmetics.com. Postupak pritužbe odvija se u tajnosti. Ponuditelj se obvezuje da će u roku od 7 dana kupca obavijestiti o primitku prigovora i informirati ga o daljnjem postupku. Ponuditelj će nastojati riješiti sve nesporazume sa kupcem kako bi se suradnja mogla nastaviti.

Informiranje kupaca (e-novosti):
Prijavom na newsletter (e-novosti), korisnik prihvaća (slaže se ili je suglasan) da ga ponuditelj obavještava o novostima i akcijama. Ponuditelj se obvezuje da e-mail korisnika neće zlorabiti. Korisnik se može u bilo koje vrijeme odjaviti od primanja newslattera (e-novosti) on line trgovine intheline-cosmetics.com.